Showtantsupidu

Reedel, 28. aprillil 2017 esinesid Aegviidu rahvamajas showtantsijad. Kõik meie kooli selle tantsustiiliga tegelevad  tüdrukud ja poisid kogunesid õhtuks rahvamajja. Soovijad said veel enne esinemist proovi teha. Kui külalised peo algust ootasid, oli neil võimalus lavalt suurelt ekraanilt vaadata pilte ning videoid trennidest.

Kell 18.00 hakkas pidu peale. Esimene oli Michael Jacksoni tants. Siis tõsteti ekraan üles, lasti tossu ja lavale tuli väikeste rühm. Teisena tantsiti kreeka, kolmandana klouni, neljandana trummi, viiendana ingli, kuuendana Justin Bieberi, seitsmendana isad-tütred tantsu ning viimasena ühistantsu.

Kui esinemised olid lõppenud, andis showtantsu õpetaja Virge Palmsalu igale tantsijale diplomi ning siis läksid kõik torti sööma. Mulle väga meeldis see pidu, sest sain esineda.

Janika Ilavski

Rubriigid: etendus, tants. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.