Playbox 2017

22. detsembril 2017 oli meil selle aasta viimane koolipäev ning pärast mälumängu  toimus kauaoodatud Playbox.  Playbox on mingi tantsu- või lauluvideo järgitegemine.

Kõik klassid valisid erineva laulu- või tantsuvideo ja püüdsid seda võimalikult täpselt pealtvaatajatele esitada. Pärast seda toimub hääletamine. Sel aastal oli vähem esinejaid, aga lõbus oli ikkagi vaadata ja hääletada. Võitjateks tuli suure ülekaaluga üheksas klass, kuid kõik teisedki tegid hästi.

Pärast, kui Playbox läbi sai, õnnitleti  nelja-viielisi  ja ainult viielisi õpilasi ning sünnipäevalapsi. Ja siis toodi saali kaks suurt kringlit, viinamarju ning morssi. Kui kringel ja morss olid söödud-joodud, võisime minna talvevaheajale.

Selle aasta üheksanda klassi Playboxi ei unusta ma kunagi.

Kreete Margareta Kalme

 

Rubriigid: playbox. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.