FFL AHHAAS

Laupäeval,  20. jaanuaril 2018 käisid Aegviidu kooli õpilased Markus-Erik, Anna, Marko, Mart Villem, Roosi, Anniriin, Indrek ja mina (Laurits) Tartus. Meie läksime bussiga, aga õpetaja Natella ning mõned õpilased tulid rongiga.

Saime õpetaja ja teistega kokku AHHAA ees. Kui sisse läksime, anti meile kott nimekaartide ja jookidega. Seejärel panime joped nagisse ja suundusime oma laua juurde. Kohe pärast seda läksime oma projekti esindama. See õnnestus meil hästi ning saime projekti kohta head tagasisidet.

Peale projekti esindamist tuli meil roboti disaini hindamine, kus anti ka näpunäiteid. Kell 12.00 oli lõunapaus ja samal ajal testisime robotit. Peale proovi algaski esimene võistluskatse. Siis oli vaba aeg ja pärast pausi oli teine etapp. Pärast seda oli veel vaba aega ja siis toimus kolmas ehk viimane etapp.

Kui kõik võistlejad olid kolm korda ära teinud, tuli projekti ja võistluse eest autasustamine. Iga osaleja sai medali. Kui meil olid oma medalid käes, suundusime linna. Käisime ruttu söömas ja sõitsime koju.  Aegviitu jõudsime õhtul umbes kolmveerand kaheksaks.

Üldkokkuvõttes oli see tore ja sisukas päev.

Laurita Rütman

 

Rubriigid: konkurss, õppekäik, robootika. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.