Talvine spordipäev

Esmaspäeval, 19. veebruaril 2018 jäid 1.-3. klassil jäid kõik tunnid ära. Õpilased tulid koolimajja kella üheksaks ja sõitsid Kõrvemaale suusatama. Ülejäänud koolil algas õppetöö tavalisel ajal, kuid toimus vaid kolm esimest tundi.

Kui meil kolmas tund lõppes, tõttasime sööma ja siis sõitsime Kõrvemaale. Seal sättisime end valmis ning juba kell 12 toimus 4.- 6. kl tüdrukutele start. Nende järel võistlesid kohe samade klasside poisid. Eelviimasena läksid rajale 7.- 9. tüdrukud ja kõige viimastena vanemate klasside poisid.

Kui suusatamine oli läbi, järjestati tulemused ja algas autasustamine. Keskastme tüdrukutest sai esimese koha Anna-Liisa (5. kl), teise Helena (5. kl) ja kolmanda Roosi (4. kl), poiste seast võitis Indrek (6. kl), teiseks tuli Marti (4. kl) ja kolmandaks Laurits (6. kl). Vanemate tüdrukute hulgast tuli esimeseks Kertu (9. kl), teiseks Ly (7. kl) ja kolmandaks Katrin (7. kl). Vanemate poiste seast sai kulla Ekke Tõnn (8. kl), hõbeda Martin Joonas (7. kl) ja pronksi Mark-Eemil (9. kl).

Siis võisime minna kelgutama ja umbes kahekümne minuti pärast viis buss meid tagasi kooli juurde. Sellega lõppes meie talvine spordipäev.

Maria Kubja

 

Rubriigid: spordipäev, suusatamine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.