“Rimi meistriklass 2018”

Meie klass (7. kl) osales sel aastal “Rimi meistriklass 2018” konkursil. Konkursil oli nõudmine, et toit peab olema tervislik, aga lihtne, et ka kooliõpilane saaks selle valmistamisega hakkama. Sellega seoses tuli meil teha 3 söögikorda ja need kas üles pildistada või filmida. Meie tegime filmi.

Esimese toiduna pidime tegema hommikusöögi. Valmistasime kaerahelbeputru pähklite ja marjadega. Laadisime filmi üles Youtube’i ja siis sai selle poolt hääletada. Teise toidu teemaks olid snäkid. Meie tegime kaerahelbesnäkke. Ka seda filmisime ja laadisime üles. Viimaseks söögiks pidime tegema lõuna- või õhtutoidu. Meie valmistasime kolmekäigulise lõunasöögi. Sibulasuppi keetsid Ly, Martin ja Mihkel, ahjulõhet kartulitega tegid Ahti, Kristjan ja Genno ning magustoidu rullbiskviidi Annabel, Katrin ja Anna. Mina filmisin ja pildistasin.

Igast toidutegemisest valis rahvas ja žürii välja mõned koolid, kes said otse finaali. Meie nende hulgas polnud. Aga pole hullu, sest juba see söögitegemine oli meie jaoks hästi huvitav ja vahva kogemus. 

Raili Stina Reidla

Rubriigid: konkurss. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.