“Timm Thaler ehk Müüdud naer”

Kolmapäeval, 8. mail 2019 käisid 6.-7. kl ja mõned 8.-9. kl õpilased NUKU-s vaatamas etendust “Timm Thaler ehk Müüdud naer”.

 

Laurits: Etendus algas kell 11.00. Mina polnud uues nukuteatris käinud, aga mulle meeldis see. Näidend oli väga põnev ja lavastaja oli teinud hea töö lava kujundamisega. Mulle väga meeldis teatrimaja ja etendus. Loodan siiralt, et me lähme veel tulevikus teatrisse.

Maria: Mulle meeldis etendus „Timm Thaler ehk müüdud naer”. See jättis ägeda mulje, sest näitlejad oskasid oma rolle hästi. Mulle isiklikult meeldisid parun Taruk ja võõrasema. Taruk sellepärast, et ta oli justkui halb tegelane, aga mitte päris. Võõrasema oli vinge sellepärast, et ta oskas oma iseloomu kiiresti muuta ja ta oli ilusti rollis, kuigi seda oli raske teha. Lavakujundus oli piisavalt lihtne, et kiiresti muuta asukohti näidendis. Mulle meeldis, et see ei jäänud mingite pisiasjade taha kinni.  Etendus oli humoorikas ja jättis ka hea tuju saalist lahkudes.

Helena: Mulle see etendus meeldis. Seal olid väga ägedad efektid. Mulle meeldisid võibolla kõige rohkem liikuvad elemendid, nt  trepid ja peeglid. Valgusega osati seal näidendis ka hästi mängida. Tormi oli kujutatud väga põnevalt.  Mõni koht oli natuke hirmus ja see tegi selle etenduse mitmekesiseks. Näitlejad olid ka hästi valitud ning täpselt sobivad nende rollide jaoks. Kõige enam meeldis mulle Timm. See hämmastas mind, kuidas ta ei naeratanudki, kui oli naeru maha müünud. Kuid siis, kui ta oli selle tagasi saanud, naeris täiest kõrist. Käisin üle pika aja teatris ning see etendus oli igati kogemist väärt.

Markus-Erik: Mulle näidend „Timm Thaler ehk Müüdud naer” meeldis, arvestades seda, et olen seda ka varem näinud ja lisaks ka raamatut lugenud. Kõige vahvam koht oli see, kus nad laeval olid ja kõige lemmikum tegelane oli tüürimees Johnny.

Kreete Margareeta: 8. mail käisime NUKU teatris vaatamas etendust „Timm Thaler ehk Müüdud naer”. Üle pika aja külastasin teatrit ja vaatasin etendust, kus näitlesid inimesed. Minu arust see oli maailma parim asi, mis ma näinud olen! Näitlejad olid imelised ning lava väga huvitavalt kujundatud, oli kasutatud kahte suurt treppi peaaegu kõige jaoks. Tantsud olid hästi tehtud ja tundus, et näitlejad olid füüsiliselt tugevad, nt Timm, kes viskas vahepeal kukerpalli ja ronis palju nagu väike laps. Lemmikkoht oli see, kus nad olid laeval ja torm möllas. Äikese jaoks kasutati lambipirne, mis tegi vaatepildi veel ägedamaks. Ainuke asi, mille kallal ma nuriseksin, ei ole seotud etendusega, vaid hoopis teiste inimestega, kes ei suutnud tasa olla. Muidu oli tore ja vahva etendus.

 

 

 

 

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.