Orienteerumispäev

Reedel, 11. oktoobril 2019 toimus Aegviidu koolis tavalise spordipäeva asemel orienteerumispäev.

Pärast esimest tundi läksid 7.-9. klassi õpilased Pukimäele, kus toimus valikorienteerumine. Rajale mindi 2-minutilise intervalliga kahestes võistkondades. Start anti kell 10 ja viimane finišeerija jõudis tagasi umbes 11.30. Pärast seda läksime kooli juurde tagasi.

4.-6. kl toimus orienteerumispäev Presidendirajal. Ka nemad valikorienteerusid, aga distantsile lasti paarilised 1-minutilise intervalliga. Raja orienteeruv pikkus oli 5 kilomeetrit. 

Kell 12 algas autasustamine, algul 1.-3. klass, siis 4.-6. klass ja lõpuks 7.-9. klass. Vanemate tüdrukute seas saavutasid kolmanda koha Katrin ja Anna, teise koha Helena ja Kreete Margareeta ja esimese koha Anna-Liisa. II kooliastme tüdrukutest said kolmanda koha Paula ja Liisa, teise koha Anett ja Katrin ning esikoha Anniriin ja Roosi. Poiste seas saavutasid vanemas vanuseastmes kolmanda koha Rasmus ja Kristjan, teise koha Mihkel ja Ahti ja esimese koha Martin Joonas ning Indrek. II kooliastme arvestuses jäid 3. kohale Villu ja Markus, 2. kohale Tõnn ja Leo ning esikohale tuli Marti.

Nii palju, kui mina tean, siis meeldis spordipäev kõigile. Ma loodan, et selliseid üritusi on tulevikus veel.

Laurits Rütman

 

     

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.