Õpetaja Raini mälumäng

Neljapäeval, 10. oktoobril 2019 toimus Kehra Gümnaasiumis õpetaja Raini mälumängu I voor. Aegviidu Koolist osalesid seal Martin Joonas, Ly, Mihkel, Anna, Laurits, Indrek, Katrin ja Genno. Meiega tuli kaasa ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Lauri Leet.

Aegviidust startisime kella 11.06 rongiga ja Kehrasse jõudsime kell 11.19. Meil oli ürituseni 30 minutit aega ja et seda mitte raisku lasta, otsustasime  minna Kehra Muuseumi. Seal räägiti meile, kuidas elati vanal ajal, maailmasõdade ajal ja muud põnevat. Muuseumist läksime otse gümnaasiumisse, kus oli algamas õpetaja Raini mälumäng. Kui kohale jõudsime, juhatati meid avarasse saali, kus koolide esindajad istusid laua taha.

Aegviidu I tiimi kuulusid Katrin, Anna, Laurits ja Genno, II tiimis olid Martin Joonas, Ly, Mihkel ja Indrek. Õpetaja Raini mälumängus osalesid ka Kehra Gümnaasium, Raasiku Põhikool ja Aruküla Põhikool. Küsimused tundusid üsna lihtsad, aga ikka juhtus, et vastus ei tulnud meelde.

Kui kõik küsimused said vastatud, tuli oodata, mis tulemuse mingi kool sai. Aegviidu I saavutas 3. koha, Aegviidu II sai 4. koha. Mälumängu I vooru võitis Raasiku kooli võistkond.

Genno Peegel

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.