Halloweeni disko

Reedel, 8. novembril 2019 toimus meie koolis juba kolmandat korda Halloweeni disko. Ka seekord korraldas seda õpilasesindus.

Pidu algas kell 18. Parimatele kostüümidele olid välja pandud auhinnad ja toimusid erinevad mängud. Lisaks tegime snäkilaua, kuhu igaüks sai midagi suupärast tuua. Inimesi tuli kokku palju ja selle üle oli mul väga hea meel.  Mängudest toimus ka meie iga-aastane tantsuvõistlus, kus kaks inimest võistlesid omavahel ja koolikaaslased hääletasid, kumb neile rohkem meeldis. Selle võistluse võitis Kristjan. Tantsimise vahepeal said õpilased käia hääletamas oma lemmikkostüümi poolt. Disko lõpuks kuulutasime võitjad välja ja selgus, et  kostüümivõistluse pani kinni Laurits oma ägeda väljanägemisega, teise koha sai omapärase riietusega Melody-Rose ja kolmanda koha armsa välimusega Paula-Liisa. Konkurents oli väga tihe. Disko pidi algselt lõppema kell 20.30, aga kuna asi läks väga lõbusaks, siis tantsisime üle aja.

Mina kui korraldaja olen siiralt tänulik lapsevanematele, kes maskeerisid oma lapsed tundmatuseni õudseteks ja ägedateks, samuti suur tänu õpilastele, kes tulid ja olid!

Raili Stina Reidla

Mis Sulle diskol eriti meeldis?

Rasmus – väga tore oli, muusika oli hea.

Helena – ägedad kostüümid. Vahva oli.

Koit – väga tore oli.

Anna-Liisa – muusika ja toit olid head.

Roosi – see oli väga hästi korraldatud ja kellelgi ei hakanud igav.

Anniriin – mulle väga meeldis.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.