Õpetajate päev

Reede, 05. oktoober 2020 algas tavaliselt. Mul ei olnud ärevust sees. Kui asju kokku pakkisin, võtsin kaasa arvuti, õunamahla ja brownie, mille olin eelmisel õhtul valmis küpsetanud, ning läksin kooli.

Hommikul oli saalis lühike kogunemine ja pärast seda läksime tundidesse. Mina olin 4.-8. kl õpilastele ajaloo õpetaja ning 1. ja 3. kl lastele loodusõpetuse õpetaja. Ajaloos rääkisime, miks on vaja seda ainet õppida ja milleks see kasulik on. Samuti vaatasime teemakohaseid videoid, mis kõigile meeldisid. 1. klassi loodusõpetuses rääkisime seentest. Õpilased käitusid päris hästi, aga juttu oli natuke palju, muidu olid tublid. 3. kl loodusõpetus oli väga tore. Lapsed teadsid, mida tegema peavad ning olid hästi viisakad.

Õpetajate päev on väga tore üritus, kuna õpilased saavad aru, kui raske on olla õpetaja. Kõigile meie klassi õpilastele see päev meeldis. Minu austus õpetajate vastu tõusis veelgi.

Indrek Noor

Rubriigid: õpetajate päev. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga