“Karlsson katuselt”

31.10.2018 käisid 2.-4. kl õpilased Paide Kultuurikojas nautimas rahvusooperi lastemuusikali “Karlsson katuselt”.

Katharina 3.kl – See etendus oli väga põnev. Seal sai naerda ja ehmatada.                                                           See oli äge kogemus.

Helena  3.kl – Minu kõige suurem ehmatus oli siis, kui Karlsson pauku tegi.                                                     Ja ma lõin oma põlve vastu puidu äärt. Mul oli väga tore etendus.

Carola 3.kl –  See oli tore ja natuke hirmus, aga see etendus oli äge, kui see tädi tuli                                      ja karjus, et nägi kummitust.

Paula Liisa 3.kl – Mulle väga meeldis see etendus. Seal olid nii toredad tegelased.                                                 Mulle meeldis kõige rohkem Karlsson. Ta oli nii naljakas.

Grete-Marisol 4.kl – Mulle meeldis selle etenduse juures kõige rohkem see, kuidas need   näitlejad seda nii hästi järgi oskasid teha. Etendus meeldis mulle  rohkem kui film.          Karlsson ja väikevend olid lahedad kujud ja lendasid seal. See jäi mulle kõige rohkem meelde.

Anett Liisa 4.kl – Etendusel oli tore see, kui tulid kollid lavale ja väikevend pidas                sünnipäeva. Karlssonile meeldis väikevennaga mängida ja majasokku kiusata.                   

Markus 3.kl – See oli lõbus ja naljakas. Seal ei olnud midagi, mis mulle ei meeldinud.

Lisete 3.kl – Mulle väga meeldis etendus ja see oli väga lõbus.

Lennart 2.kl – Mulle meeldis Karlsson väga.

Arabella 2.kl – Mulle meeldis kõik.

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.