Orienteerumismäng

Helena Raava: Teisipäeval, 8. juunil 2021 esitles 8. kl õpilane Anna- Liisa Leiten oma loovtööd, milleks oli orienteerumismäng. Rada tuli läbida tiimidega.
Päev algas tavapäraselt 8.30. Kui kõik olid kooliõue kogunenud,  suundusime alguspunkti, mis oli natuke maad laseaiast edasi. Seal jagati meid tiimidesse, igas grupis oli vähemalt üks inimene, kes oskas kaarti lugeda. Kui kõik oli valmis, hakati inimesi rajale laskma. Stardi intervall oli 5 minutit. Kokku oli rajal viis punkti, mis tulioma võistkonnaga õiges järjekorras läbida. Igas punktis ootas meid üks õpetaja, kes küsis mingi küsimuse. Need oli erinevad, näiteks pidi nimetama kõik vikerkaare värvid või arvama ära linde pildi järgi.
      Kui kõik tiimid olid finišeerinud, läksime kooli ja seal toimus autasustamine. Iga osalenu sai ergutuseks ka kommi.

Anna-Liisa: Mul oli välja mõeldud 5 punkti, mille õpilased läbima pidid ja kus nad ülesandeid lahendasid. Punktide tegevusi ei olnud tegelikult raske välja mõelda, aga keeruline oli kirjutada nende seletusi ja kõike muud, mis välja printida tuli. Punktidesse ma võtsin õpetajad. Eelmisel õhtul märgistasin punktid lintidega, et õpetajad asuks õigetes kohtades. Kõik lõppes tegelikult hästi, kuigi üks grupp ei osanud eriti orienteeruda. Ürituse korraldamine ei olnud nii raske, aga ma arvan, et ilma juhendajata oleks see palju raskem olnud.

Rubriigid: orienteerumine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.